Technisch Vertegenwoordiger

Technisch Vertegenwoordiger

Door onze gestage groei zijn wij op zoek naar een Technisch Vertegenwoordiger (m/v) voor ons assortiment video- & parlofonie voor de regio Vlaanderen.

Functieomschrijving
Je staat in voor de verkoop van video- & parlofoniesystemen aan zowel elektro installateurs als elektro groot- en kleinhandels in Vlaanderen.

Werkzaamheden

Na een uitgebreide interne opleiding plan je afspraken en bezoeken in. Als productspecialist prospecteer je actief in jouw regio, je rapporteert dagelijks aan Seculux.

Gezocht profiel
Je hebt een sterke affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur ervaring in de elektriciteitsbranche of in een elektro-groothandel. Daarnaast heb je de nodige commerciële feeling, bent ondernemend en resultaatgericht en hebt een vlotte persoonlijkheid. Je bent flexibel qua werkuren en bezoekt ook klanten tijdens de avonduren.

Aanbod
Seculux biedt jou een vast contract met een aantrekkelijk loon, een firmawagen en extralegale voordelen zoals groepsverzekering, maaltijdcheques en een bonus. Je komt terecht in een enthousiast team en je krijgt de autonomie in jouw regio.

Hoe solliciteren?
Als deze vacature je interesseert, klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Vul het formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv.