SECULUX

Al meer dan dertig jaar verdeelt Seculux voornamelijk garagedeuraandrijvingen, schuif- & draaihekaandrijvingen en toegangscontrole. In die periode bouwden ze een stevige reputatie op in de Benelux en groeiden uit tot een stabiele partner voor installateurs, fabrikanten en groothandelaars.

Duurzame relaties

Ben je installateur of groothandelaar van automatiseringen? Dan sta je er niet alleen voor. Seculux helpt graag klanten-installateurs met advies, updates over de laatste ontwikkelingen en informatie voor hun klanten. Ben je actief in België of in Nederland? In beide landen staat een team van vertegenwoordigers je bij met een persoonlijke aanpak dicht bij je in de buurt. Persoonlijker kan haast niet.

Bij Seculux kan je enkel topmerken verkrijgen, zoals SOMMER, Comunello en Entrya. Buiten deze topmerken bieden zij ook nog andere troeven aan:

Showroom

Seculux heeft één van de grootste showrooms in Europa. Alle motoren en garagedeuraandrijvingen staan hier werkend opgesteld. Kom ze gerust eens testen.

Testpark

Ontdek een outdoor testpark van 150m², waar (levens)duurtesten uitgevoerd worden. Zo testen ze er o.a. motoren, parkeertechniek en intercoms onder de zwaarste omstandigheden, alvorens ze op de markt gebracht worden.

Verkoopsondersteuning

Om de verkoop te ondersteunen zijn er Nederlandstalige handleidingen en promotiemateriaal beschikbaar.

Workshops

De workshops leren installateurs snel en correct hoe ze garagedeuraandrijvingen en video-intercomsystemen moeten installeren.

Certificaten

Uiteraard voldoen alle producten aan de strenge Europese normen. Ook volgen zij elke ontwikkeling en/of verandering nauw op de voet op.

Gepersonaliseerde producten

Vanaf bepaalde volumes kan je producten laten personaliseren met een eigen logo.

Snelle service

Reken op snelle en vakkundige reacties van een eigen servicedienst en specialisten.