SECULUX

Al meer dan 40 jaar verdeelt Seculux voornamelijk garagedeuraandrijvingen, schuif- & draaihekaandrijvingen en toegangscontrole. Zo bouwde Seculux een stevige reputatie op in de Benelux en groeide uit tot een stabiele partner voor installateurs, fabrikanten en groothandelaars.

Duurzame relaties

Ben je installateur, fabrikant of groothandelaar in automatisatie? Dan kan je rekenen op Seculux!
Wij geven je graag professioneel advies, informeren je over de meest recente ontwikkelingen en bezorgen je steeds correcte productinformatie die je rechtstreeks kan doorgeven aan je klanten.
Of je nu actief bent in België of in Nederland…ook over de grens is Seculux aanwezig! Een bekwaam team van vertegenwoordigers adviseert je met een persoonlijke aanpak, dicht bij jou in de buurt.

Wij verdelen producten van Sommer, Comunello, Entrya en Groke.
Topmerken die staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid!

Naast onze kwaliteitsvolle producten bieden wij ook de volgende service:

Showroom

Seculux heeft één van de grootste showrooms in Europa! Alle aandrijvingen, toegangscontrole, video intercomsystemen en deuren staan zo opgesteld dat je ze ter plaatse in werking kan ontdekken en testen.

Testpark

Naast onze showroom binnenshuis beschikken wij ook over een outdoor testpark van 150 m². Hier voeren we (levens)duurtesten uit. Zo testen we onder andere motoren, parkeertechniek en intercoms onder de meest zware omstandigheden, denk aan gure weersomstandigheden. Alleen wanneer een product feilloos de testen doorstaat, keuren wij het goed en brengen het uit op de markt. Zo garanderen we steeds technisch hoogstaande en gebruiksvriendelijke producten.

Verkoopsondersteuning

Om onze artikelen nog beter te ondersteunen op de markt beschikken we over het nodige promotiemateriaal.
Dankzij onze duidelijke en doeltreffende handleidingen is het steeds makkelijk werken met onze producten en begeleiden wij je doorheen iedere installatie.

Workshops

Wij bieden voortdurend interessante workshops aan die inspelen op de nieuwigheden binnen ons gamma. Via deze workshops leren wij installateurs op een interactieve manier hoe aandrijvingen en video intercomsystemen snel en correct te installeren.

Certificaten

Ons volledige assortiment voldoet aan de strenge Europese normen. Hierdoor verzekeren wij een optimale veiligheid en functionaliteit van onze producten.

Gepersonaliseerde producten

Vanaf bepaalde volumes kan je bij ons je producten personaliseren met een eigen logo.

Snelle service

Bij Seculux streven we naar tevreden klanten die steeds kunnen rekenen op professionele support. Onze eigen servicedienst en specialisten staan je graag bij met vakkundig advies en bieden je zo het gepaste antwoord op jouw vraag!