Binnen Europa de leverancier bij uitstek
van industriële en residentiële sectionaaldeursystemen en componenten!

Doco Door Solutions en Seculux Automation Systems vinden elkaar onder de noemer ‘SOMMER’!

Als toonaangevende fabrikant van aandrijvingen en afstandsbedieningen in Europa biedt ‘SOMMER Groep’ een betrouwbare hoogstaande techniek voor garagedeuren, draai- en schuifhekken. SOMMER staat voor hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en optimale klantentevredenheid! Een voor een sterke punten waar DOCO en Seculux samen achter staan!
DOCO Door Solutions
DOCO ontwikkelt, test en levert een breed assortiment aan deursystemen voor zowel residentiële als industriële sectionaaldeuren.

Naast de krachtige en innovatieve industriële deursystemen, bestaande uit 3 verschillende railsets en bijhorende hardware onderdelen, biedt DOCO ook een volledig gamma residentiële deursystemen en componenten aan onder de naam HOME. Deze CE-gecertificeerde HOME collectie bestaat uit drie modulaire technieken die eenvoudig en snel te monteren zijn.Een ruim productaanbod met een oplossing voor de meest uiteenlopende inbouwsituaties industrieel en residentieel!

Seculux Automation Systems
Als gedegen partner voor deurenspecialisten rekent DOCO op de productkennis en ondervinding van Seculux voor de automatisatie van de garagedeuren.

Met meer dan 35 jaar ervaring bouwde Seculux een stevige reputatie op en is trotse verdeler van het SOMMER en DOCO productengamma binnen de Benelux. De combinatie van verfijnde SOMMER aandrijvingen en degelijke DOCO deursystemen zorgt voor een vlotte en nauwkeurige werking van iedere sectionaaldeur.