Impro Technologies was een van de eerste bedrijven ter wereld die RFID ging gebruiken en werd al snel een pionier in deze technologie. Dit resulteerde in de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten die een revolutie in de toegangscontrole-industrie teweegbrachten en een enorme groei van de groep teweegbrachten.

Geen ingewikkelde systemen, geen enorme serverinfrastructuur en geen dure specialisten nodig. De toegangscontroleoplossing van Impro voor kleine en middelgrote ondernemingen is gericht op eenvoud, gemak en waarde.

Gemak: overal ter wereld 24 uur per dag toegang tot uw systeem, inclusief rapporten, met uw smartphone, tablet of computer. Handig om te zien wie er aan het werk is, of om snel een nieuwe medewerker toe te voegen.

Eenvoud: echte plug-and-play met een eenvoudige intuïtieve gebruikersinterface, uw toegangscontroleoplossing is binnen enkele minuten operationeel.

U bent verzekerd van een product dat de tand des tijds zal doorstaan. Bovendien schaalt het systeem mee met uw bedrijf – als uw bedrijf groeit, sluit u gewoon meer hardware aan, zonder dat u hoeft te vervangen. Zo blijft uw investering renderen, jaar na jaar.

MEER INFO:

www.impro.net