Kies je voor SOMMER dan kies je voor zekerheid.

Meer dan 1.500 combinaties van SOMMER-garagedeuraandrijvingen en garagedeuren zijn gecertificeerd. en werken dus perfect samen met tal van garagedeurmerken.

Alle SOMMER-garagedeuraandrijvingen zijn uitgerust met het door SOMMER ontwikkelde aandrijvingssysteem met meelopende loopwagen. De loopwagen beweegt over een vaste, gespannen ketting, zodat er geen wrijvings- en krachtverlies ontstaat zoals bij een omlopende ketting of tandriem.

Deze transmissie-vriendelijke technologie resulteert in een langere levensduur en beduidend minder slijtage aan uw garagedeuraandrijving. Bovendien is de garagedeuraandrijving geheel onderhoudsvrij. De ketting hoeft niet geolied te worden, hierdoor ontstaan er ook geen olievlekken op uw voertuig of garagedeur.

Bij SOMMER staat veiligheid centraal. Omdat de garagedeuraandrijvingen zelfvergrendelend zijn, vormen ze een effectieve beveiliging tegen inbraak of toegang door onbevoegden. Er is dus geen extra vergrendeling nodig.

De zenders van SOMMER zijn uitgerust met het bidirectioneel systeem SOMloq2. Dit zorgt voor een betrouwbare radiobediening met grote reikwijdte en directe feedback voor meer comfort en veiligheid.

Ervaring sinds 1980

Made in Germany

SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige garagedeuraandrijvingen, draaihekaandrijvingen, schuifhekaandrijvingen, rolluikaandrijvingen, markiesaandrijvingen en draadloze techniek voor Smart-Home-oplossingen in Europa. Onze hardware- en softwareontwikkeling vindt geheel in eigen bedrijf plaats en staat voor de hoogste kwaliteit en innovatieve techniek “Made in Germany”.

MEER INFO:

www.sommer.eu
www.sommer-pro.eu
www.sommer-base.eu