Life made Easy with Comunello Automation

Geheel volgens de filosofie van het bedrijf om het leven eenvoudiger te maken, werd alle besturingselektronica voor een maximaal gebruiksgemak ontworpen. Alle verbindingen zijn duidelijk op de elektronische besturingseenheid aangegeven om een snelle en zeer eenvoudige aansluiting mogelijk te maken. Ontworpen om lang mee te gaan… en om het leven gemakkelijker te maken.

Van A tot Z in eigen huis gebouwd

50 jaar geleden startte Vittorio Comunello als pionier met de productie van schuifpoortcomponenten. Op zeer korte tijd werd de naam Comunello synoniem voor innovatie en kwaliteit. Al vanaf het prille begin in 1965 worden nog steeds alle producten helemaal in eigen huis geproduceerd. Alleen de beste materialen worden gebruikt, en gecertificeerde controlesystemen verzekeren continue kwaliteit. Een ijzersterke garantie!

“Life made easy”

De passie en de expertise van de ontwikkelaars in het eigen R&D-lab leidde tot de ontwikkeling van een eigen lijn aandrijvingen voor schuif-, draai- en garagepoorten. “Life made easy” blijft hierbij het credo: gebruiksgemak en snelle installatie staan voorop zonder in te boeten aan kwaliteit en deugdelijkheid.

Stijlvolle oplossing

“Italian design” is geen loos begrip! De aandrijvingen vallen meteen op door hun functionaliteit en aantrekkelijke lijnen. Het exclusieve, stijlvolle ontwerp van de aandrijvingen weet iedereen te bekoren.

MEER INFO:
www.comunello.com